PROJEKTERING


ARKITEKT • PROJEKTLEDELSE • AFLEVERINGSFORRETNING


ABM-GRUPPEN har erfaren arkitekt til at projektere dit drømmehus. Huset bliver projekteret i 3D dvs. huset bliver visualiseret før det bliver bygget, på den måde får du et bedre overblik over dit hus. ABM-GRUPPEN tilbyder hele pakken hvis du ønsker det. Vi kan hjælpe jer helt fra idéfasen til slutfasen.  

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

ARBEJDSOMRÅDER


ABM-GRUPPEN tilbyder erhvervskunder nedenstående arbejdsområder, hvis du ønsket tilbud på en bestemt kan du kontakte os ved at udfylde kontakt formular til højre og vælge det arbejdsområde du ønske tilbud på.  Vi vender tilbage hurtigst muligt, eller kontakt direkte en af vores medarbejdere for at få en hurtig afklaring på behandling af din opgave

Ventilationssystemer
Kvist-konstruktioner
Nybyggeri lav-boliger/lav-etageboliger
Tilbyg-og ombygninger
Totalrenovering
 
 
 
 
 
 

VENTILATIONSSYSTEMER


ABM-GRUPPEN tilbyder erhverv-skunder projektering af alle typer ventilations-systemer og kanaler inkl. dimensionering af systemet også. Vi sørger for at du får den rigtige type og størrelse af ventilation der lever op til kravene i Bygningsreglement 2020. Kontakt vores rådgiver og høre mere om mulighederne. 


Kontakt os

KVISTKONSTRUKTIONER


Har du en erhvervsejendom udlejningsejendom, men lejerne ønsker kvist med altan, vi projekterer forskellige kvistkonstruktioner, vi sørger for også byggetilladelsen hos myndigheden. Vi har erfaren arkitkt til at hjælpe dig med mulighederne og rådgiver dig ifm. opgaveløsning. 


Kontakt os

Følg os

NYBYGGERI LAV-BOLIGER & LAV-ETAGEBOLIGER


Vi har stor erfaring med at projektere lav-boliger og lav-etageboliger. Under referencen kan du læse mere om de forskellige projekter som tidligere er lavet for både privatkunder og erhvervskunder. Har du en idé om at bygge et nyt hus, kontakt os så vi sammen drøfter et samarbejde. 


Kontakt os

TOTALRENOVERINGER


I forbindelse med totalrenoveringer, tilbyder ABM-GRUPPEN en renoveringsplan før påbegyndelse af hovedprojektet. Dette hjælper dig med at undgå ekstra regninger fra entreprenøren på grund af ekstra arbejde. Derfor er det vigtigt at du lander hos den rigtige bygherrerådgiver. 


Kontakt os

TILBYGNINGER & OMBYGNINGER


Har du bruge for en erfaren arkitekt til at projektere dit tilbygningsprojekt eller ombygningsprojekt? Du vil muligvis finde løsningen hos ABM-GRUPPEN, vores erfaren arkitekt vil rådgive dig med hele processen fra start til slut. Allerede under vores første byggemøde får du en vurdering på din opgaveløsning. 


Kontakt os

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet