MILJØRÅDGIVNING OG SKIMMELRÅDGIVNING TIL ERHVERV


ABM-GRUPPEN tilbyder professionelle rådgivningsydelser til erhvervskunder, vores rådgivende ingeniør har stor erfaring indenfor miljørådgivning. Vi sender altid vores rådgiver til opgaven for at besigtige og give en vurdering på opgaveløsningen. Under vores brochurer kan du læse mere om vores ekspertise inden for miljørådgivning.

Miljørådgivning


ABM-GRUPPEN tilbyder miljørådgivning indenfor nedenstående arbejdsområder. Til dig som erhvervskunder laver fast aftale og en samarbejdsaftale. Er du nedrivningsfirma eller har en erhvervsejendom, er det vigtigt at bestille en miljørådgiver til at udarbejde en miljøundersøgelse i forbindelse med dit projekt. Vi udarbejder miljørapporter og tager prøver på materialer som bliver DNA-testet vores samarbejdspartner laboratorium. PÅ vegne af dig anmelder vi også alle byggeaffald til myndigheden, så du ikke foretager dig yderligere arbejde. 

Det er lov/krav at sortere dit byggeaffald i forbindelse med nedrivning eller totalrenovering af din ejendom. 

Vi udarbejder skimmelrapporter iht. anvisninger 205 for renovering og 204 for skimmelsvamp.

Skimmelrådgivning


Har du mistanke om skimmelspore eller skimmeldannelse i din ejendom, kontakt vores rådgiver for at besigtige din ejendom og vurder problemets størrelse. ABM-GRUPPEN tilbyder professionelle ydelser indenfor skimmelområder, vi kan vores arbejde, så hvorfor ikke kontakte os allerede i dag. ABM-GRUPPEN miljøafdeling dækker hele Sjælland.

RADON OG JORDUNDERSØGELSE


ABM-GRUPPEN undersøger din grund for alle typer miljøskadelige stoffer, og vurderer om jorden er egnet til at bygge fundament på. Vi undersøger jorden ved at tage prøver og identificere det på laboratorium. Du som grundejer får udarbejdet rapport med vurdering og anbefaling til dit projekt. Vi klarer også byggesagsbehandling på vegne af dig, alt fra byggetilladelse og færdigmelding. Kontakt vores rådgiver og for at drøfte et samarbejde. 

Vi kan spare dig mange penge ved at genbrug en stor mængde af de jorde du som enten grundejer eller entreprenør ved at undersøge jorden for miljøfarlige stoffer.

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

Skimmelsvamp undersøgelse
Asbest undersøgelse
PCB undersøgelser
Tungemetaller i byggeri
Miljørapporter
Radon undersøgelse
Materialer undersøgelse
Jordundersøgelse
 
 
 
 
 
 
 
 

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet