ENERGIRENOVERING


Hos ABM-GRUPPEN får du som bygherre en rådgiver der forstår opgaven og forstår dit behov. Rådgivende ingeniøren Bestun Diyanay har tidligere været energirådgiver på mange projekter både til privat og erhverv. 


Vores energirådgiver vil sørge for at du som boligejer får en optimeret energi og vil kunne mærke forskellen efter energirenoveret ejendom mht. besparelsen. ABM-GRUPPEN vil udarbejde en plan for hele energirenoveringsarbejdet for at give et godt overblik inden projektet starter. 


Vores energirådgivere dækker hele Sjælland, bor du på Fyn, kan vi også aftale det og sender vores konsulent ud til dig. 

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

Energirådgivning
Energirenovering
Bygherrerådgivning
Projektering
Byggetilsyn
Totalrådgivning
Geotekniske beregninger
INgeniørberegninger
 
 
 
 
 
 

Følg os

OM VORES ENERGIRÅDGIVERER


ABM-GRUPPEN har erfaren energirådgiver som kan håndtere forskellige sager ifm. optimering af både eksisterende ejendom og nybyggeri. ABM-GRUPPEN er i stand til at tilbyde rådgivningsydelser og følge op på dit projekt fra idéfasen til afslutningsfasen. Under vores referencer kan der læses mere om de tidligere projekter som ingeniøren Bestun Diyanay har udarbejdet ifm. nybyggeri, totalrenoveringer, ombygninger og tilbygninger. 


HVORFOR DRØFTE ET SAMARBEJDE MED ABM.GRUPPEN


Vi er gode til det vi laver, og vil hjælpe boligejerne så meget som muligt. Vi vil stå ved din side indtil du som bygherre 100% tilfreds med vores service. Vi arbejder meget struktureret og dokumenter alt hvad vi laver for at bekræfte vores arbejdskvalitet over for dig som bygherre. Vi sætter meget pris på samarbejdet, på den måde kan vi opnå et super godt resultat ved afslutningen. 


Kontakt en af vores rådgiver og får mere informationer om mulighederne ifm. en samarbejdsaftale.  

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet