OFFENTLIG

BYGGERÅDGIVNING • ENERGIRÅDGIVNING • MILJØRÅDGIVNING


ABM-GRUPPEN tilbyder rådgivningsydelser til den offentlige bygherre, vores ydelser dækker alle kommuner på Sjælland. Vi vil udføre arbejdet med 100% tilfredshed, vi er en erfaren gruppe af arkitekt, byggerådgiver, miljørådgiver og energirådgiver. ABM-GRUPPEN kan være totalrådgiver på hele projektet fra start til slut. Vi sætter meget fokus på samarbejdsaftale med det offentlige kommunale og er villig til at levere arbejdet med kvalitet. Vi er gode til at overholder deadline og afleverer projektet til den aftalte tid, vi udarbejder rammeaftaler til alle vores ydelser.

OM VORES YDELSER


ABM-GRUPPEN tager imod alle typer opgaver hos den offentlig bygherre, vi sender vores rådgiver til et byggemøde hos jer i forbindelse med enten en lille eller stor opgave for at drøfte et samarbejde. Vores rådgivende ingeniør Bestun Diyanay har tidligere været kommunale ansat hos Københavns Kommune, han er en erfaren ingeniør indenfor kommunale sager også.

Kontakt os ved at udfylde skemaet på højre side eller kontakt direkte vores medarbejder, vi er hurtige til at vende tilbage.

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

Byggerådgivning
Energirådgivning
Miljørådgivning
 
 
 
 
 
 

BYGHERRERÅDGIVNING


ABM-GRUPPEN udarbejder forskellige arbejdsområder indenfor bygherrerådgivning. Alle vores arbejder bliver udført med ekspertise. Under vores projekter kan der læses hvad ingeniøren Bestun Diyanay tidligere har udarbejdet i samarbejde med arkitekter, boligforeninger og entreprenør. 


Kontakt os

ENERGIRÅDGIVNING


Energirådgivning er ABM-GRUPPEN´S ekspertiseområde, vi har dygtige rådgiver til at optimere energi på forskellige institutioner som skoler, plejehjem, børnehave og andre offentlige ejendomme. Vi bruger energi + arkitekt til at udarbejde en plan for energioptimering og energibesparelsen. 


Kontakt os

Følg os

MILJØRÅDGIVNING


Har du som offentlig bygherre en ejendom der skal totalrenoveres, men der er mistanke om farlige miljø stoffer. Kontakt vores miljørådgiver for at aftale en besigtigelse på ejendommen ifm. problemet. Miljøfarlige stoffer skal håndteres professionelt, derfor er det nødvendigt med en miljørapport. ABM-GRUPPEN har erfaren miljørådgiver til at drøfte et samarbejde med. 


Kontakt os

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet