OM ABM-GRUPPEN

ETABLERET SIDEN 2016

 

Ingeniøren Bestun Diyanay har i 2016 etableret et byggerådgivningsfirma ved navnet BYGGE-EKSPERTEN I/S der dækkede mange arbejdsområder. Firmaet blev etableret helt fra bunden, som har været en hård kamp for ingeniøren Bestun Diyanay at skabe netværk og kundernes tilid. Det lykkedes ham at skabe et godt netværk hos andre parter som arkitekter, entreprenører og boligforeninger og drøftede samarbejde med dem. Selvom BYGGE-EKSPERTEN I/S var et lille firma, men firmaet viste sig at kunne klar mange forskellige opgaver med altid GÅ-PÅ-MOD. I løbet af 2 års tid kunne firmaet udarbejder mere end 50 byggeprojekter som fremgår i firmaets tidligere referencer. Efter 2 år, havde det været en meget svære beslutning for ingeniøren Bestun Diyanay at forlader firmaet på grund krise i familien. 


ETABLERET SIDEN 2020


I starten af 2020 tog ingeniøren Bestun Diyanay igen om at stifte nyt firma igen, men med mere nye idéer og arbejdsområder for sine ekeisterende kunder og nye kunder. En gruppe af arkitekter, byggerådgiver og miljørådgiver blev dannet og idag dækker ABM-GRUPPEN hele Sjælland samt Fyn kun for miljørådgivning. 

 

HVORFOR VÆLGE OS

 

ABM-GRUPPEN kan tilbyde sine kunder en pakke der indeholder alle rådginingsydelser. Hos os arbejder vi med alle arbejdsområder som (bygherrerådgivning, byggerådgivning, energirådgivning og miljørådgining) Det er nemmere for bygherren at have kontakt kun til en kontaktperson i forbindelse med totalrådgivning. Derfor ABM-GRUPPEN vil være det rette sted at henvende dig til for at drøfte et samarbejde med.


Vi tilbyder fornuftige aftaler og priser ifm. vores ydelser, vi forstår din situation og vi vil hjælpe dig så meget vi har mulighed for at kunne afslutte samarbejdet med et pænt TAK FOR SAMARBEJDET til sidst. Kontakt os, uanset du har en lille eller en stor opgave, vi tager gerne imod.  

 

ABM-GRUPPEN

Arkitekter. Byggerådgiver. Miljørådgiver

vil være den bedste i branchen

MØD VORES TEAM

Bestun Diyanay

Indehaver / Byggerådgiver & Energirådgiver

 

Uddannelse: Bygningsingeniør ved SDU

Mere end 9 år i byggebranchen, tidligere rådgivende ingeniør, byggeleder, direktør, og teknisk konsulent. 


Telefon: 4232 6833

Mail: bd@abm-gruppen.dk

Didi Younes

Miljørådgiver & Arbejdsmiljøkoordinator

 

Uddannelde: Kemi og bioteknologiingeniør ved DTU

Rådgivende ingeniør indenfor miljøområdet. Med stor erfaring indenfor prøvetagninger og rådgivning. Telefon: 4230 4669

Mail: dy@abm-gruppen.dk

BYGGERÅDGIVNING MED GARANTI OG 100% KUNDE TILFREDSHED

VORES ARBEJDSPROCES

Din/vores henvendelse

Besigtigelse på ejendommen

Udarbejdelse af tilbud

på ydelsen

Påbegyndelse af projektet

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet