SAMMEN KAN VI GØR EN FORSKEL I VORES SAMFUND. SAMARBEJDE HANDLER OM FREMTIDEN


Det er vores holdning hos ABM-GRUPPEN

PROFIL ABM-GRUPPEN


ABM-GRUPPEN er et firma der tilbyder arkitektydelser, byggerådgivning, energirådgivning og miljørådgivning til kunderne på Sjælland og Fyn. 


Udover vi arbejder til hverdag med byggeri og design, er det også vigtigt at støtte andre organisationer i landet som passer deres arbejde til hverdag og hjælper andre mennesker som virkelige har behov for hjælp. Vi støtter dem fordi de er også en del af det samfund vi lever i. Mange andre mennesker har bruge for en hjælpende hånd for at gøre en forskel i deres liv, vi som rådgiver i byggebranchen give dem den mulighed de har bruge for at gør en meget lille forskel i deres liv. 


I dag støtter ABM-GRUPPEN tre vigtige organisationer i Danmark, vi som frivillige borger i samfundet hjælper med at være en del af deres organisation. Vi vil støtte dem ikke kun økonomisk men også ved at udføre forskellige opgaver til dem alt efter deres behov. De tre organisationer som ABM-GRUPPER støtter er Dansk Røde kors, Dansk Flygtninger hjælp og kræftens bekæmpelse. Vi takker fordi vi er en lille del af deres hverdag og deres miljø.  

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet