PROJEKTSTYRING


ABM-GRUPPEN, kan tilbyde en dygtig projektleder til at styre dit projekt helt fra idéfasen til afleveringsfasen, vi udarbejder en rammeaftale i forbindelse med vores ydelser, så du er i de sikre hænder. Vi tilbyder arbejdet med garanti og 100% kundetilfredshed. Vi sørger for at dit projekt undgå forsinkelse, ekstra omkostninger hos entreprenøren og fejlfrit ved mangelgennemgang og afleveringsforretning. Vi vores bygherrerådgiver kan altid stå til rådighed ifm. din opgaveløsning, kontakt os og høre mere om mulighederne. Kontakt os

Projektledelse indenfor nybyggeri


ABM-GRUPPEN kan i forbindelse med opførelse af nybyggeri tilbyde boligejer en erfaren projektleder til at håndtere hele byggeprocessen på vegne af bygherren. 

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

Projektledelse indenfor renovering


ABM-GRUPPEN kan i forbindelse med totalrenoveringer tilbyde boligejer en erfaren projektleder til at håndtere hele renoveringsprocessen på vegne af bygherren. 

Ventilationssystemer
Kvist-konstruktioner
Nybyggeri lav-boliger/lav-etageboliger
Tilbyg-og ombygninger
Totalrenovering
 
 
 
 
 
 

Følg os

Projektledelse indenfor tilbygning og ombygning


ABM-GRUPPEN kan i forbindelse med både tilbygningsprojekter og ombygningsprojekter tilbyde boligejer en erfaren projektleder til at håndtere hele byggeprocessen på vegne af bygherren. .

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet