Afleveringsforretning i forbindelse med overatgelse af boligen


Vi tilbyder en afleveringsforretning i forbindelse med overtagelse af ejendommen, ABM-gruppen udarbejder en afleveringsgennemgang med fejl, mangel og skader på din ejendom. 

Afl01
Afl02

Vores erfaren rådgiver tilbyder afleveringsforretning med 100% kundetilfredshed


Aleveringsforretning handler om at være tryg ved boligen, at bygge din drømmebolig, og det handler også om at tage de rigtige beslutninger. Overtagelsen af din ny bolig skal helst ske på en god måde og med lidt hjælp fra en erfaren rådgiver.


Allerede i idéfasen har du som bygherre truffet en stor beslutning med at investere i et nyt hus, som er under opførsel  hos et entreprenørfirma og snart står det klar til indflytning og overtagelse med din familie.

Inden du som bygherre overtager din ny færdigbygget bolig, så er det nødvendigt med en grundig afleveringsforretning/afleveringsgennemgang af fejl og mangler af en ingeniør fra ABM-Gruppen. Vi udarbejder en afleveringsgennemgang med garanti og peger på alle fejl og mangel, vi sørger vi at du overtager huset hvor alle fejlene er noteret så de bliver afhjulpet af entreprenøren. Vi hjælper dig også med 1.års og 5.års gennemgang. 


ABM-Gruppen vil være din professionelle samarbejdspartner og rådgiver. Som rådgivende ingeniør har vi erfaringen og ekspertisen til at kunne udarbejde en mangelgennemgang og afleveringsforretning. Vi sikrer dig også, at der ikke er brugt fugtige byggematerialer under byggearbejdet, vi tager også DNA-tester og fugtopmålinger for at sikre dette. 

Vi gennemgår gennemgår hele bygningen både udvendige og indvendig, og sikre dig at byggeriet lever op til kravene i Bygningsreglement 2020. 

Vi har i ABM-Gruppen dygtig medarbejder, der dagligt udfører arbejdet med kvalitet. De arbejder professionelt og sørger for at din drøm bliver opfyldt mht. overtager boligen i fejlfrit stand. 

Mere end 9 års erfaring til at lave en grundig byggerådgivning til vores kunder


Selvom ABM-Gruppen er grundlagt i starten af 2020 af en dygtig og erfaren gruppe af arkitekt, byggerådgiver og miljørådgiver, er vi 100% i stand til at levere arbejdet med garanti. Bestun Diyanay som tidligere har været indehaver af et bygge-ogmiljørådgivningsfirma i Karslunde udarbejdet mange store og små projekter i samarbejde med professionelle samarbejdspartner.


I dag har han stiftet firmaet igen med helt nye arbejdsområder, og som har et stort netværk i byggebranchen.   


Vores andre ekspertiseområder:

Byggeri

Energi

Miljø

Ingeniør

Følg os på:

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

Køberrådgivning
Energirådgivning
Byggeteknisk rådgivning
Bygherrerådgivning
Indeklima
Byggetilsyn
Afleveringsforretning
 
 
 
 
 
 

Kontakt rådgiveren Bestun Diyanay

og får en vurdering på din opgave


Tlf.M. 4232 6833

Mail: bd@abm-gruppen.dk

Arkitekt

Vi udarbejder afleveringsgennemgang med garanti og 100% kundetilsfredshed

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet