BYGGETILSYN


ABM-GRUPPEN tilbyder boligejer byggetilsyn i forbindelse med

TOTALRENOVERING * TILBYGNINGSPROJEKTER * OMBYGNINGSPROJEKTER * NYBYGGERIABM-GRUPPEN udfører byggetilsyn til boligejer og dækker geografisk hele Sjælland. Vi udfører byggetilsyn med ekspertise og sørger for at hele dit projekt lever op til kravene i bygningsreglement 2020 samt SBi-Anvisninger. Vi udfører mangelgennemgang hver gang entreprenøren delaflever en bygningsdele og noter fejl og mangel på byggeriet, som indenfor kort skal afhjulpen af entreprenøren. Vi sørger for at alt er opbygget efter de gældende danske standarder samt overholdelse af reglerne i gældende lokalplan for området.  


HVORFOR VÆLGER ABM-GRUPPEN?


- ABM-GRUPPEN tager ansvar for sin del af arbejdet

- Fokus hos kunderne 

- Overholdelse af deadline

- Byggeriet bliver opført iht. reglerne i BR20

- Alle fejl og mangel bliver direkte dokumenteret til bygherren

- Løbende opdatering på byggearbejdet

Følg os

Totalrenovering
Totalrenovering
Byggetilsyn ifm. udvidelse af ejendommen
Tilbygningsprojekt
Tilbygningsprojekt
Byggetilsyn ifm. tilbygning af tageplan til at være boligareal
Ombygningsprojekt
Ombygningsprojekt
Byggetilsyn ifm. ombygning af boligen
Nybyggeri
Nybyggeri
Byggetilsyn ifm. nybyggeri af parcelhuse

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

Byggetilsyn på totalrenovering
Byggetilsyn på tilbygning
Byggetilsyn på ombygning
Byggetilsyn på nybyggeri
 
 
 
 
 
 

TOTALRENOVERING


ABM-GRUPPEN udfører byggetilsyn på totalrenovering af boliger som ejeligheder, sommerhuse og enfamiliehus. Vi udfører byggetilsyn alt efter din behov i forbindelse med hvilke opgave vi skal hjælpe dig med. ABM-GRUPPEN har dygtig rådgiver til at hjælpe dig med hele processen fra start til slut og med 100 % kundetilfredshed. Vi giver garanti på det arbejde vi udfører for dig og tilbyder også 1. og 5.års gennemgang. Kontakt os

TILBYGNINGSPROJEKTER


Står du som boligejer med et tilbygningsprojekt og kræver projektet en erfaren tilsynsførende ingeniør. ABM-GRUPPEN har rådgiver med stor erfaring indenfor dette arbejdsområde og kan stå til rådighed så længe behovet opstå i forbindelse med tilsyn på dit projekt. 

Byggetilsyn er vores ekspertiseområde, vores rådgiver dokumenter på alle fejl og mangel og følge op på projektet indtil det bliver afleveret. 


Kontakt os

OMBYGNINGSPROJEKTER


Ombygningsprojekter kan være lidt kompleks at arbejde med på grund detaljearbejde som installationer og konstruktioner. Derfor er det vigtigt at ansætte en erfaren tilsynsførende ingeniør på opgaven og håndtere alle fejl og mangel med din entreprenør som står for byggearbejdet. 

ABM-GRUPPEN har de erfaring der skal til for at kunne udføre tilsyn på hele projektet.


Kontakt os

NYBYGGERI


Har du aftalt med forskellige underentreprenør for at bygge dit drømmehus, nybyggeri kræver at der er en tilsynsførende ingeniør på byggepladsen for at udpege fejl og mangel. Fundamentet kræver at det bliver gjort efter bogen, ydervægskonstruktion kræver at der ikke er store tolerancer i døre huller og vindueshuller, kloak kræver at der gravet nok ifølge reglerne, VVS-installationer skal være korrekt installeret og tagkonstruktionen skal også være fejlfrit så du undgå utætheder. Alt det kan ABM-GRUPPEN tage ansvar for. 


Kontakt os

ABM-GRUPPEN udfører byggetilsyn med 100% garanto og 100% kundetilfredshed, vi tager ansvar for det vi laver og leverer et godt arbejdskvalitet til vores kunder.

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet