FORSIKRINGSSAGER


ABM-GRUPPEN tilbyder rådgivning i forbindelse med forsikringssager til boligejer. Så snart vores rådgiver overtager opgaven, udarbejder de en fuldmagt for at kunne behandle sagen på vegne af dig, så du slipper for alle de besværlige sagsbehandlinger.


Rådgiveren Bestun Diyanay har tidligere færdigbehandlet forskellige sager for boligejer ifm. skader på ejendommen, hussvamp og skjulte fejl som bygherren ikke klar over. Når du køber en bolig, er det vigtigt at have en rådgiver med stor erfaring indenfor gennemgang af bygning før overtagelsen. 


Vi behandler din sag indtil den bliver helt afsluttet, og vi afregner først når din sag er færdigbehandlet og du er tilfreds med vores service. Kontakt os og høre mere om forskellige muligheder så vi kan drøfte et samarbejde. 

Hvordan kan ABM-Gruppen hjælpe boligejer?


- En Grundig gennemgang af din sag

- Hurtig sagsbehandling og en hurtig opstart

- Vurdering af skjulte konstruktionsfejl med ekspertise

- DNA-tester ifm. bekræftelse af ikke noterede skimmelsvamp i tilstandsrapporten

- Grundig gennemgang af ulovlige installetioner 

Følg os

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

Konstruktionsfejl
Skimmelsvamp
Ulovlige skjulte installationer
 
 
 
 
 
 

ABM-GRUPPEN´s ARBEJDSOMRÅDER INDENFOR FORSIKRINGSSAGER


Vi har stor erfaring med at afklare forsikringssager på vegne af vores kunder, derfor tilbyder vi vores boligejer hjælp til at behandle sagen fra start til slut.

Vi har tidligere afklaret sager omkring skjulte fejl ifm. overtagelse af ejerlejligheder og konstruktionsfejl ifm. ejerskiftsforsikringer. 

ABM-GRUPPEN har rådgiver der igennem mange år arbejdet med bærende konstruktioner. Derfor kan vi vudere ogdokumenter konstruktionsfejl i din bolig.

Under totalrenovering af din bolig om det er lejlighed eller hus, er det en god idé og får en byggeteknikker til at gennemgår boligen for skjulte ulovlige installerioner. 

Har du som boligejer opdaget mistanke om hussvamp i din bolig, men du har bruge for hjælp til at afklare sagen med din forsikringsselskabet, kontakt os i dag. 

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet