HUSSVAMP


KÆLDERGULV• BÆRENDE SOKKEL • YDERVÆGGE


Vi undersøger hussvamp i din bolig ved at tage prøver og identificere stoffernes påvirkninger på bygningsdele. I forbindelse med forsikringssager kan ABM-GRUPPEN også hjælper med at afklare sagen, hvis f.eks. er der hussvampedannelse i bærende sokkel, kan vi bekræfte det ved at udarbejde en rapport samt en tilstandsvurderingsrapport. Vi hjælper dig indtil din sag bliver afsluttet. 

OM RÅDGIVNINGSYDELSER


I forbindelse med undersøgelse af hussvamp i din bolig, tilbyder ABM-GRUPPEN ydelser med ekspertise. Vi sender vores rådgiver til at tage de nødvendige antal prøver for at kunne identificere på laboratorium og bekræfter med en rapport der indeholder observationer, vurderinger og anbefalinger. Vores rådgiver har en stor byggeteknisk viden indenfor byggeri som hjælper med at levere et godt arbejdskvalitet ifm. håndtering af opgaver.  

Efter din henvendelse vedrørende din opgave, vender vi tilbage allerede efter 24 timer og aftaler en besigtigelse på ejendommen. Kontakt os og får mere informationer omkring drøftelse af et samarbejde med os. 

ABM-GRUPPEN tilbyder hussvampe undersøgelser til alle typer boliger og vores ydelser dækker hele Sjælland. Vi tager gerne imod alle typer opgaver små og store.

HVOR FINDES HUSSVAMP


Hussvamp kan opstå forskellige steder i boligen og i forskellige bygningsdele, det opstår på grund af meget fugtige områder det kan være på grund af vandindtrængning eller en tidligere vandskade over en længere periode. f.eks. i kælderplaner ifm. vandskade eller oversvømmelse, i bærende betonsokkel på grund af vandintrængning eller ydervægskonstruktioner. ABM-GRUPPEN har udvalgt de tre områder som mest danner hussvamp i boliger. 

DANNELSE AF HUSSVAMP I KÆLDERPLAN

Hussvamp kan opstå i flere bygningsdele i en kælderplan, fx gulvkonstruktion, loftkonstruktion og ydervægskonstruktion. Hussvamp kan hurtig udvikle sig og fører sporerne videre til de øvrige etager som kan skabe store problemer til konstruktionerne. Derfor er det meget vigtigt at kontakte en rådgiver der kan vurdere problemet. 

HUSSVAMP I BÆRENDE BETONSOKKEL

Har din bolig været udsat for en tidligere vandskade eller vandet er indtrængte igennem åbninger og videre til de bærende betonsokler? Hos ABM-GRUPPEN får du en konkret løsning på problemet, hvor vi vurderer risikoen for udvikling af hussvamp andre steder i boligen. Vi leverer en professionel rådgivning, har du oprettet en sag hos din forsikringsselskab, kan vi hjælpe dig med det også. Kontakt vores og høre om vores ydelser og planer for opgaveløsning. 


HUSSVAMP I YDERVÆGGE

Ydervægge som facade og gavl bliver mest udsat for hussvamp på grund dårlig ydervægs konstruktioner. Dette kan opstå på grund mange årsager, fx regn, sne utætte tagrender og nedløb. Vores rådgiver er god til at dokumentere problemerne ved at observere boligen grundig og peger på de steder som har været årsagen til hussvampedannelse i din bolig. Det hele bliver dokumenteret i en rapport med anbefalinger til hvordan problemerne kan blive afhjulpet. Kontakt os og høre mere om mulighederne. 

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

Hussvamp i kælderplan
Hussvamp på ydervægge
Hussvamp i bærende sokkel
 
 
 
 
 
 

Følg os

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet