MILJØUNDERSØGELSE

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

 
 
 
 

Følg os

ABM-Gruppen tilbyder sine kunder miljøundersøgelse ifm. nedrivning, totalrenovering, fjernelse af eksisterende tagkonstruktioner og fjernelse af gulv over krybekælder.


Vi udfører arbejdet til alle typer boliger, vores rådgiver udarbejder en miljørapport i forbindelse med sortering af byggeaffald og observering af byggeplads ifm. benyttelse af beskyttelse til håndværkerne. 


Det er bygherrens ansvar at sørge for, at byggepladsen lever op til kravene om at være frit for miljøskadelige stoffer. Derfor er det nødvendigt, at bygherren kontakter en miljørådgiver for at håndtere opgaven og på vegne af bygherren anmelde de tunemetaller, PCB og Asbest til miljøafdelingen hos kommunen. 

HVORFOR VÆLGE ABM-Gruppen?


Vi arbejder struktureret indgår fornuftige aftaler med bygherren, vi hjælper dig som boligejer hele vejen igennem.

Vores rådgiver vil altid opdater dig løbende på udførelsen  af miljøundersøgelsen. 

Vi sætter en stor pris på vores kundetilfredsheder. Vi er eksperter indenfor miljørådgivning og undersøgelser.

ARBEJDSKVALITET


ABM-Gruppen tilbyder rådgivning af høj kvalitet, vi giver garanti på vores rådgivers ydelser. 

VORES AFTALER


ABM-Gruppen overholder altid aftaler ifm. udførelse af opgaven, og vil helst undgå forsinkelse på udførelsen af opgaven.

AFLEVERING


ABM-Gruppen har rådgiver der altid overholde deadline på aflevering af miljørapporten til den aftalte tid.

OM VORES MILJØRÅDGIVER


Vores miljørådgiver er en erfaren kemi og bioteknologiingeniør og bygningsingeniør, begge to har haft forskellige stillinger i byggebranchen, de har en stærk kommunikationsevne til at håndtere mange projekter uden forsinkelse på udarbejdelse af opgaverne. Kontakt os og tage en snak med os omkring din opgave for at drøfte et samarbejde.

Vi miljørapporter overholder reglerne i SBi-anvisninger, rapporterne udarbejdes med ekspertise og peger direkte på problemstillingen. 

Vi observer din bolig godt og grundig, og sørger for at vi ikke lave dobbeltarbejde ifm. miljøundersøgelsen. Observationen tage sin tid og afhængige af opgavens størrelse og ejendommens størrelse. 

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet