NYBYGGERI


Hos ABM-GRUPPEN får du bygherrerådgivning indenfor sommerhusbyggeri, enfamiliehusbyggeri, rækkehusbyggeri og penthouse byggeri. 


Byggerådgiveren Bestun Diyanay har tidligere rådgivet sine kunder indenfor nybyggeri helt fra planlægningsfasen til afleveringsfasen. ABM-GRUPPEN har stor erfaring med at være din bygherrerådgiver og følger op på projektet i samarbejde med entreprenøren også. Du kan følge dig tryg ved at, udføre arbejdet indtil du er tilfreds. Vi er god til at drøfte samarbejdsaftaler, vi vil være ansvarlige for dit projekt. Kontakt os og vi vender tilbage allerede indenfor 24 timer. Vælge det arbejdsområder du vil bestile tilbud på, så vi får et overblik over dit behov.  

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

Nybyggeri af sommerhus
Nybyggeri af enfamiliehus
Nybyggeri af penthouse
Nybyggeri af rækkehus
 
 
 
 
 
 
Nybyggeri
Nybyggeri
Opførelse af enfamiliehus
Nybyggeri
Nybyggeri
Opførelse af rækkehus
Nybyggeri
Nybyggeri
Opførelse af sommerhus

OM BYGGERÅDGIVEREN BESTUN DIYANAY


Ingeniøren Bestun Diyanay igennem mange år har han været byggerådgiver på forskellige projekter, små og store og har rådgivet professionelle bygherrer som boligforeninger og entreprenørfirmaer i forbindelse med nybyggeri. Ingeniøren Bestun Diyanay har stor erfaring med af alle typer lav-boliger og lav-etageboliger. Han bruger altid mere tid end det er nødvendigt på at rådgive sine kunder uden ekstra omkostninger. Du kan læse mere om hans CV og hans tidligere erfaring i byggebranchen.


Følg os

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet