OMBYGNINGSPROJEKTER

HVORFOR ABM-GRUPPEN?


Vi arbejder struktureret med opgaven, vi informerer bygherren altid hvis der opstår problemer. 

Vi kan håndtere din opgave uden at du selv bruge meget tid på projektet. ABM-GRUPPEN vil udarbejde en fuldmagt til at overtage projektstyringen fra start til slut. 

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

ABM-GRUPPEN tilbyder rådgivning til ombygningsprojekter for boligejer, store ombygningsprojekter er svært at styre selv, derfor er det nødvendigt med en erfaren rådgiver ved siden af helt fra planlægningsfasen til afleveringsfasen.  


Byggerådgiveren Bestun Diyanay har tidligere været involveret i mange ombygningsprojekter, små og store i Hovedstadsområdet. Ombygningsprojekter til ejerlejligheder og enfamiliehuse. Derfor hos ABM-GRUPPEN sikre vi dig at hele dit ombygningsprojekt blive håndteret bedst muligt, så du som boligejer undgå ekstraregninger ifm. ekstraarbejde hos entreprenørerne. 


Vi kan også hjælpe dig med myndighedsbehandlinger, og sørger for at tidsplanen bliver overholdt og ikke sker forsinkelse hos nogen af andre parter.  

Totalombygning af lejligheder
Totalombygningenfamiliehus & rækkehus
Totalombygning af tageplaner & kælderplaner
 
 
 
 
 
 

TOTALOMBYGNING AF LEJLIGHEDER


Ejer du en lejlighed der kræver en del renovering, ABM-GRUPPEN tilbyder projektstyring af hele renoveringsarbejdet indtil aflevering.

TOTALOMBYGNING AF ENFAMILIEHUS & RÆKKEHUS


Bor du i enfamiliehus eller rækkehus, der kræver en totalombygning. En bygherrerådgiver vil være en god idé for at kunne holde styre på tidsplanlægning, økonomistyring, byggekoordinering, mangelgennemgang og afleveringsforretning. 

TOTALOMBYGNING AF 

TAGEPLAN OG KÆLDERPLAN


Godkendelse af tageplaner til boligareal kræver mange detaljer der skal overholdereglerne i BR20. ABM-GRUPPEN har dygtig rådgiver til at styre projektet, dette gælder også kælderplaner. 

Følg os

VORES ERFARING OM RENOVERINGSPROJEKTER


Rådgivende ingeniør Bestun Diyanay har tidligere i samarbejde med professionelle arkitekter, boligforeninger og entreprenører udarbejdet forskellige opgaver for boligejer. Mange af de boliger var i Roskilde, ingeniøren Bestun Diyanay havde været byggerådgiver på opgaverne som fremgår under hans tidligere projekter. Læs mere

ABM-GRUPPEN dækker stadig mange områder på Sjælland i forbindelse med projektstyringer for kunderne. Ingeniøren Bestun Diyanay er dygtig til at håndtere projekterne uden at der bliver pålagt ekstra udgifter til bygherren. Renoveringsområdet er stadig vores ekspertise, allerede i planlægningsfasen bliver hele projektet vurderet med bygherren mht. rådgivningsydelser samt en fremtidig plan for hele renoveringsperioden. 


Kontakt os. 

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet