TILBYGNINGSPROJEKTER


ENFAMILIEHU • SOMMERHUS • RÆKKEHUS • 1.SAL


Vores ekspertiseområder er projektering indenfor lav-boliger og lav-etageboliger. ABM-Gruppen tilbyder totalrådgivning ifm. tilbygninger til enfamiliehus, sommerhus og rækkehus. Vi projekterer også i 3D for at få et bedre visualisering af din fremtidige bolig før den bliver tilbygget. 

Vi arbejder med de nyeste IKT-værktøjer til projektering og vores lille tegnestue kan lave store opgaver, alt efter din behov. 

Kontakt os i dag

4232 6833

Eller send os en mail

info@abm-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdag og finder en tid til en besigtigelse på ejendommen

TILBYGNINGSPROJEKT TIL ENFAMILIEHUS


ABM-GRUPPEN er specialist i tilbygningsprojekter. Vi gennemgår lokalplan godt og grundig før planlægningsfasen, så du som bygherre får et overblik over bebyggelsesprocent. Vi udarbejder også dispensationer iht. gældende lokalplan for området.  Vi Tilbyder hele pakken som totalrådgivning som er inkl. arkitekttegninger, ingeniørberegninger, energiberegninger og miljørådgivning. 

Tilbygning af enfamiliehus
Tilbygning af sommerhus
Tilbygning af rækkehus
Tilbygning af 1.sal
 
 
 
 
 
 

TILBYGNINGSPROJEKTER TIL SOMMERHUS


Har du et sommeRhus og du kunne godt tænke dig at udvide med lidt mere arealer. Hos ABM-GRUPPEN får det professionelle bygherrerådgivning ifm. tilbygning af sommerhus, vores ydelser dækker hele Sjælland. Vi planlægger IKKE projektet før du er sikker på at du opfylder kravene i bebyggelsesprocent. 

Følg os

TILBYGNINGSPROJEKTER TIL RÆKKEHUS


Har du lidt ekstra arealer og du vil udvide til boligareal fordi I har fået flere børn. ABM-GRUPPEN hjælper jer gerne helt fra planlægningsfasen til afleveringsfasen. Vi tilbyder rådgivningsydelser med garanti og 100% kundetilfredshed. 

TILBYGNINGSPROJEKTER TIL 1.SAL


ABM-Gruppen udarbejder en tilstandsvurdering før planlægning om at bygge 1.sal på din eksisterende bolig. Vi vil sikre dig at din bolig er egnet til at bygge enten 1 eller ½ etage mere helt afhængige af lokalplanens bestemmelse for området. Samt vurdering af ydervægs konstruktioner og opbygning.  

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet