PROJEKTER SOM RÅDGIVENDE INGENIØR

BESTUN DIYANAY HAR TIDLIGERE

UDARBEJDET

"Private kunder"


Til vores private kunder, har ingeniøren Bestun Diyanay udarbejdet mange projekter helt fra en bjælkeberegnning, overligger og til dimensionering af hele ejendommen. Alle 3 arbejdsområder som (bygherrerådgivning, byggerådgivning og miljørådgivning) blev udført til bygherren med 100% kundetilfredshed. 


Læs mere


"En god rådgiver"


ABM-GRUPPEN sætter meget fokus hos sine kunder og deres behov for hjælp. Derfor bruger vi meget energi på at rådgive vores kunder med ekspertise.


Kontakt os


"Erhvervskunder"


Ingeniøren Bestun Diyanay har også givet rådgivning til mange forskellige opgaver til erhvervskunder som arkitekter, entreprenør-firmaer, boligforeninger og professionelle bygherrer. Der blev også udført arbejdet med 100% kundetilfredshed. Er du erhvervskunde så kontakt os for at drøfte et samarbejde med os.


Læs mere


"Et fremragende arbejde!"


Som bygherre er det vigtigt at du føler dig godt tilpasset med vores ydelser, derfor hos ABM-GRUPPEN sørger vi for at udarbejder et projekt af høj kvalitet. 


Kontakt os


"Offentlige"


Indtil videre har ingeniøren Bestun Diyanay ikke har fået den chance for at tilbyder offentlig bygherrer sin rådgivningsydelser, men hos ABM-GRUPPEN arbejder vi stadig på at drøfte et samarbejde med offentlig bygherre, vores ydelser dækker hele Sjælland og Fyn efter aftale. Men er du offentlig bygherre, kontakt os.


Læs mere


"En varm anbefaling"


ABM-GRUPPEN sætter en stor pris på din varm anbefaling efter færdiggørelsen af hele projektet. Det betyder meget for os, at du som en ærlig bygherre giver en feedback. 


Kontakt os


UDVALGTE PROJEKTER

Totalrådgivning 

I forbindelse med totalrenovering af ejendommen og tilbygning af ejendommen, er ABM-GRUPPEN totalrådgiver på opgaven. Projektet indeholder bygherrerådgivning, byggerådgivning, energirådgivning og miljørådgivning. Projektet blev udført iht. BR18 og andre SBi-anvisninger og gældende danske standarder. 

Eksisterende forhold

Fremtidig forhold

Totalrenovering og tilbygning

 

Privat Bygherre: Shazad Tahir

 

Område: Hvidovre

 

Adresse: Frydenstrands Allé 2

 

Bygherrerådgiver: ABM-GRUPPEN

 

Opgavetype: Totalrådgivning. 


Status: Igangværende

 

Bygherrerådgivning

I forbindelse med tilbygning af ejendommen, er ABM-GRUPPEN bygherrerådgiver på opgaven. Projektet indeholder bygherrerådgivning, byggerådgivning og energirådgivning. Projektet blev udført iht. BR20 og andre SBi-anvisninger og gældende danske standarder. 

Eksisterende forhold

Følg os

Fremtidig forhold

Tilbygningsprojekt

 

Privat bygherre: Joseph Morevati

 

Område: Hvidovre

 

Adresse: Gammel Køge Landevej 546


Bygherrerådgiver: ABM-GRUPPEN

 

Opgave type: Bygherrerådgivning

 

Status: Igangværende

 
 
 
 

RÅDGIVNINGSYDELSER MED GARANTI, VI TILBYDER TOTALRÅDGIVNING

ABM-GRUPPEN

ARKITEKT. BYGGERÅDGIVNING. MILJØRÅDGIVNING


CVR-nr. 30017447

Rådgivning med kvalitet